30.8 C
Kuala Lumpur
September 20, 2019
Home Travel Page 3

Travel

Kuala Lumpur & Lembah Klang. Working 24hour a day PLS CONFIRM 1 HOUR BEFORE (kl only) PLS CONFIRM 1 DAY BEFORE (for outstation) Trying to give you the best services and fare. Spoken languages : English & Malay Phone number: +6013-3982511 Hj. Abdul Malik Osman  
Assalamualaikum. First of all, I nk berterima kasih kat Oh!Media because viral kan that case. Hehehe yeayyy dari situ laa we'oulss sekeluarga dapat special invitation from 5 star steak house bebbb for iftar! Secara jujurnya, tak mampu den nak membayor makan sampai RM4k ( bills for iftar today ). Biar la kita ni low profile sikit, jangan nak GAHH manjang,...
KUALA LUMPUR, 28 Jun: Azwan Ali sekali lagi mencetuskan kontroversi, tetapi kali ini malu sendiri kerana tersalah mentafsir komen dari seorang pengikutnya di Twitter. Selebriti itu membuat posting di Twitter, bertanyakan pengikutnya restoran terbaik untuk berbuka puasa. “Slm. Nak steak la today! Cari cafe yang tak sesak melayu jebawok! Any ideas?,” soal Azwan dalam laman Twitternya. Twitnya itu mendapat respons dari seorang...
PETALING JAYA: Penyanyi Sam (Bunkface) mengajak orang bujang di luar sana yang mempunyai pasangan kekasih agar cepat berkahwin kerana dunia rumah tangga amat menyeronokan. Sam atau nama sebenarnya Shamsul Annuar Mohd Baharom, 27, berkata kehidupan seseorang suami itu akan menjadi lebih terurus selain diri itu dirasakan lebih dihargai. "Macam dulu saya ingat boleh hidup sendirian tetapi bila difikirkan kembali kehidupan berumah...
PETALING JAYA: Seorang wanita mengandung tidak dapat menanggung derita selepas suaminya berulang kali memaksanya mengadakan hubungan seks dengan seorang pekerja Bangladesh untuk memenuhi nafsu seksualnya. Ketua Polis Daerah Gombak Asisten Komisioner Ali Ahmad pada Selasa berkata wanita berusia 27 tahun itu melarikan diri dari rumah selepas menerima panggilan daripada suaminya yang berusia 34 tahun kira-kira pukul 10.30 malam Ahad yang...

Most Popular