TANDA – TANDA SAKIT PINGGANG, SAKIT URAT, LUTUT 
Sakit belakang boleh mengakibatkan lemah pada kaki untuk bergerak. Ianya akan mengakibatkan anda :-
  • Tidak boleh berdiri terlalu lama
  • Kebas kaki
  • Rasa bisa dan sengal
  • Tidak dapat berjalan jauh

Penawar berasaskan majun ini adalah persediaan tradisional yang terdiri daripada Rempah ratus, Ginseng dan Tongkat Ali. Ianya diproses dengan sempurna dan berhati-hati serta tidak menggunakan sebarang bahan kimia atau bahan pengawet.

Kebiasaanya penawar majun ini dapat melegakan sakit urat, sakit pinggang, lutut atau sendi anda hanya dengan mengamalkan beberapa hari sahaja.
SAMSUNG CSC
Majun Herba Sakit Urat
Yang paling istimewanya majun ini adalah ia mengandungi bahan-bahan yang dapat mencegah kerosakan tulang rawan dan sendi, mengurangkan keradangan pada bahagian pinggang, lutut dan sendi.
Ianya juga dapat menenangkan sendi dengan menghasilkan cecair kepada bahagian lutut serta meningkatkan bekalan darah ke sendi. Jikalau anda lenguh-lenguh badan, kaki, paha, anda seharusnya dapatkan dan cuba majun ini segera.
SAMSUNG CSC
Majun Herba Sakit Urat
Penawar Majun daripada hasil orang kampung ini merupakan ramuan hebat yang membantu anda dengan serta-merta. Ia sangat sesuai untuk remaja-remaja dan dewasa yang terlalu aktif dengan sukan, golongan yang terlalu kuat bekerja, dan golongan warga tua yang ingin mengerjakan haji atau umrah di Makkah.
Boleh hubungi Hubungi Haji Din 017 915 9737 atau Puan Yatie 012 932 6011

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here