Anak-Anak Batuk Sampai Muntah Di Waktu MalamAda seorang IBU merayu-merayu mahukan Minyak Herba Asma ini, tapi tidak cukup duit nak beli, tambah pula di tengah-tengah bulan.

Walaupun harga minyak herba ini hanya RM39 pun tak mampu bayar? YA !! memang dia tak mampu bayar sebab keadaan ekonomi sekarang.

Dia seorang ibu yang tidak senasib dengan kita. Dia tak cukup tidur sebab berjaga malam untuk anaknya yang selalu semput, dan muntah-muntah akibat asma.

Saya mohon dia bagi alamat penuh untuk saya buat pengeposan. Saya hantar pada IBU ini 3 botol tanpa bayaran. Mula-mula dia menolak sebab nak tunggu gaji masuk.

Tapi saya katakan saya ikhlas nak tolong anak puan. Akhirnya dia terima. Alhamdulillah selepas 2 kali sapu Minyak Herba ini. Anak dia sudah nampak perubahan yang sangat ketara.

Nafas lancar, tidak lagi semput, tidur pun lena, tiada gangguan batuk-batuk dan muntah-muntah lagi. Alhamdulillah! Alhamdulillah! Alhamdulillah!

Dia hubungi saya kembali dengan perasaan yang sangat gembira. Dan seribu persoalan dalam kepalanya. Apakah yang membuatkan Minyak Herba ini sangat Ajaib.

Saya hanya menjawab “Minyak ini hanyalah asbab, Yang menyembuhkan anak puan adalah Allah SWT, Kita hanya ikhtar saja”

Jika anda juga mempunyai masalah kewangan seperti IBU di atas, Sila hubungi saya di talian 012-220 7528(Kak Long) untuk saya buat penghantaran terlebih dahulu.

Jika berpuas hati bolehlah buat pembayaran selepas gaji masuk nanti. Hanya RM39 sahaja.

Saya tidak bercakap kosong, ini adalah pengalaman yang benar. Tidak sedikit ibu-bapa yang menghubungi saya dan ada sanggup datang dari jauh semata-mata nak dapatkan Minyak Herba Asma ini.

Siapa sanggup melihat anak-anak derita dengan penyakit ASMA?

Boleh hubungi saya sekarang di 012-220 7528(Kak Long) . Terima Kasih !

Minyak Akar Kayu Lelah Atau Asma Ini Dijamin Halal Dan Selamat. Kerana Ianya Diproses Oleh Seorang Pakcik Di Kampung Yang Sentiasa Mengamalkan Perubatan Tradisional Asli.
Minyak Akar Kayu Lelah Atau Asma Ini Dijamin Halal Dan Selamat. Kerana Ianya Diproses Oleh Seorang Pakcik Di Kampung Yang Sentiasa Mengamalkan Perubatan Tradisional Asli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here